Založ si blog

Špeciálny prokurátor trvá na obžalobe recesistu

Recesista si myslel, že je za vodou, ale niekto musel dostať príkaz z hora, a tak  Najvyšší súd bude rozhodovať o sťažnosti veľmi vyťaženého špeciálneho prokurátora SJUDr. Kuruca, ktorý zjavne nemá nič dôležitejšie na práci, asi preto, že všetky ozajstné korupčné kauzy na Slovensku už sú vyriešené.

To potvrdzuje aj odsek zo správy o činnosti úrady Špeciálnej prokuratúry za r. 2013 (novšia nie je), kde je uvedené:

„Pri hodnotení roku 2013 možno konštatovať, že prokuratúra úlohy, ktoré jej ukladajú zákony, splnila. Zlepšila sa rýchlosť trestného konania, viac boli využívané formy odklonov a zlepšila sa aj kvalita rozhodovania.“.

Jedna báseň! Ešte že Vás máme!

Iste by sme mnohí radi vedeli, či podať sťažnosť proti uzneseniu Špecializovaného súdu, ktorým tento obžalobu odmietol, je nápad pána JUDr. Kuruca, alebo dostal telefonát od svojho šéfa, lebo ten tiež dostal telefonát „zhora“. Kto vie od koho.

 

 

Ešte zaujímavosť pre tých, ktorí radi porovnávajú: je dobré si pozrieť ako vyzerá taká správa českého Nejvyššího státního zastupitelství za r. 2013. Rozdiely sú zjavné a na živote spoločnosti sa to už dávno prejavuje: viac slobody pre slušných ľudí a menej pre mafiánov, a nie naopak ako u nás.

Prosím napíšte sem v reakciách všetky prípady toho, čo by Špeciálna prokuratúra naozaj mala nielen riešiť, ale aj vyriešiť miesto potláčania politických názorov oponentov Roberta Fica!

 

 

 

Žiaden sudca nikdy nebol odsúdený! (Program SaS – pokračovanie)

27.01.2020

Všimnite si drobnosť. Napriek tomu, že všetci z Kočnerovej Threemy vieme, že príliš veľa sudcov tak či onak komunikovalo s kriminálnikmi a mnohí z nich sa vraj priamo zúčastnili trestnej činnosti, nič sa nedeje. Nik nevypočúva sudcov, ktorí „lietajú“ v Kočnerovej Threeme, nik, pokiaľ viem, sa touto trestnou činnosťou nezaoberá. Hlavná organizátorka zjavne [...]

Z programu strany SaS v oblasti Spravodlivosť

12.01.2020

Priatelia! Rozhodol som sa uverejniť niektoré zaujímavé časti programu SaS týkajúce sa spravodlivosti. Dnes sem dávam úvodné slovo časti Spravodlivosť. O konkrétnych opatreniach viac nabudúce alebo si prečítajte program SaS v tejto oblasti kliknutím TU, Vaše postrehy a otázky sú vítané! PRÁVNY ŠTÁT Pri realizácii programu v oblasti spravodlivosti je potrebné [...]

Pravý dôvod exekúcií dlžníkov nebankoviek a čo s tým

24.02.2016

Napriek tomu, že o tom takmer nik nehovorí, pravým dôvodom toho, že exekúciám čelí (alebo že tieto hrozia) dlžníkom nebankových veriteľov, je skutočnosť, že tieto veriteľské spoločnosti sa chovajú úžernícky, a teda postupujú v rozpore s trestným zákonom. A že tieto trestné činy nik nestíha. Čo je úžera podľa trestného zákona? Podstatou trestného činu úžery [...]

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Zvrat v prípade Černáka. V miestnosti bol len pár minút, rozhodovať o jeho prepustení sa dnes nebude

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:06

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

Alojz Baránik

Štatistiky blogu

Počet článkov: 12
Celková čítanosť: 58445x
Priemerná čítanosť článkov: 4870x

Autor blogu

Kategórie